English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Saturday, November 6, 2010

****

Mergand pe un drum strain si mie, am cautat fericirea crezand ca” marea” ar putea sa-mi spuna unde pot sa o gasesc ,dar multe sunt cararile ce duc spre locul numit fericire. Si daca apuci pe un drum gresit spinii te vor rani atat de tare incat nu te mai poti vindeca niciodata. Frumusetea de care ai avut parte nu poate sa stea pe loc, e trecatoare si daca nu ai avut noroc este posibil sa nu o mai intalnesti niciodata.
In orice moment ai tendinta de a renunta, insa intotdeauna exista ceva sau cineva pentru care trebuie sa lupti, sa incerci sa depasesti criza si acel imbold pe care ti-l insufla e poate uneori vital caci fara el nu stii daca mai are rost sa continui, este clipa unica ce ti-o poate oferi viata in momentele de cumpana. Daca ai reusit sa cunosti fericirea, iti doresti ca ea sa fie vesnica stiind in sinea ta ca realitatea e alta, macar visezi ca este eterna .     
Fiecare zi este o minune lasata de Dumnezeu, de aceea trebuie sa pretuim fiecare clipa frumoasa si sa nu ne lasam prada deznadejdii. Crezul fiecarui om este dat si de vointa cu care trebuie sa faca fata la toate problemele ce se ivesc.

No comments:

Post a Comment